VRIJWILLIGER GEZOCHT: ADVISEUR VOOR BURGERINITIATIEVEN IN NIJKERK Organisatie: iWorkspace (Spectrum)

Wat is iWorkspace

Iedereen heeft wel eens een gaaf, goed, innovatief of leuk idee. Maar soms heb je net niet genoeg kennis, financiële middelen of een te klein netwerk. iWorkspace helpt mensen met leuke ideeën verder tot een burgerinitiatief. iWorkspace is al zeer succesvol in Overiijssel. Wekelijks zitten onze adviseurs in bibliotheken en andere locaties om zo mensen te ondersteunen met leuke ideeën en projecten. Nu introduceert iWorkspace zich in Gelderland. Hierbij zoeken we de samenwerking met WijNijkerk.

Voorbeelden van successen in Overijssel

• “Doe meer met minder geld”
  • “Zingen vanuit je hart”
  • “Talentenhuiskamer voor Senioren”
  • “Wijkwensenkassa”
  • “Burgers voor Burgers”
  • “Stadslandbouwdag”
  • “Mantelkracht”
  • “Bloementuin”
  • “Week van de amateurkunst”

Werkzaamheden

Je bent 2 uur per week aanwezig in de bibliotheek als iWorkspace adviseur mensen met leuke burgerinitiatieven op weg te helpen. Je legt daarbij verbindingen tussen de initiatiefnemer en de mensen uit jouw netwerk. Daarnaast promoot je iworkspace in Nijkerk met het organiseren van netwerkbijeenkomsten, te netwerken en persberichtjes of artikelen te schrijven.

Wie zoeken we

We zoeken een iWorkspace adviseur die een groot netwerk heeft (of een netwerk wil creëren) en over goede sociale vaardigheden beschikt. Daarnaast zal de iWorkspace adviseur handig om moeten kunnen gaan met een laptop om de initiatiefnemer direct digitaal te kunnen helpen en de burgerinitiatieven te registeren.

Werktijden

Minimaal 4 uur per week. Tijden in overleg.

Voor meer informatie kijk op www.i-workspace.nl of neem contact op met Dio Simmelink via d.simmelink@spectrumelan.nl. Sollicitaties mogen ook naar Dio gestuurd worden.