Vraag nu een GRATIS huisbezoek van een vrijwillige Nijkerkse EnergieCoach aan.

In Nijkerk hebben we 9 energiecoaches opgeleid die bij u thuis bezien welke maatregelen u kunt treffen om uw woning comfortabeler en energiezuiniger te maken. Vervolgens kunt deelnemen aan een collectief waarbij de financiering van de verduurzamingsmaatregelen wordt geregeld obv uw energierekening.

Het verzorgen van het aanbod voor een gratis advies-aan-huis door een Nijkerkse energoecoach is ondergebracht bij Duurzaam Wonen Nijkerk. Duurzaam Wonen Nijkerk komt voort uit een begin 2016 door de gemeente Nijkerk geïnitieerd onderzoekproject waarin grondig onderzocht wordt of en hoe het mogelijk is om woningen van particuliere woningeigenaren in de gemeente Nijkerk te verduurzamen op basis van een zogenaamde ESCo constructie. ESCo staat hierbij voor Energy Service Company. Het project wordt mede gefinancierd door een subsidie van de Provincie Gelderland, die idem woningverduurzaming op basis de ESCo constructie hoog op de agenda heeft staan.

Kijk op www.duurzaamwonenNijkerk.nl om nadere informatie. U kunt u zich ook op deze website aanmelden.