Uitnodiging 1e EnergieCafé Nijkerk op di 29 nov, Bibliotheek Nijkerk

WijNijkerk organiseert ism de Bibliotheek Nijkerk en de gemeente Nijkerk het allereerste EnergieCafé: een inspirerende ontmoetingsplek waar we met elkaar van gedachten kunnen wisselen over wat we in Nijkerk kunnen doen om energie te besparen en duurzame energie op te wekken. Komt u ook?

Uitnodiging

Beste Nijkerker,

Dinsdagavond 29 november organiseert WijNijkerk in samenwerking met de Bibliotheek Nijkerk en de gemeente Nijkerk het allereerste EnergieCafé Nijkerk: een inspirerende ontmoetingsplek waar we met elkaar van gedachten kunnen wisselen over wat we in Nijkerk kunnen doen om energie te besparen en duurzame energie op te wekken.

Het eerste EnergieCafé Nijkerk is in de Bibliotheek Nijkerk en start om 19.15. Inloop is vanaf 19.00 en de bijeenkomst eindigt om 21.30. Na afloop is er gelegenheid om onder genot van een drankje nog met elkaar door te praten.

1.     Presentaties

• Resultaten woning-enquête
  • Lopende duurzame initiatieven in Nijkerk
  • Wat is een energiecoöperatie?
  • Voorbeelden: met elkaar woningen verduurzamen en rollen energiecoach en energieambassadeur

2.     Workshops

1. Groen (auto)rijden & duurzame mobiliteit
  2. Verduurzamen zonder eigen geld
  3. Buurtgenoten helpen elkaar
  4. Opleiding energiecoaches

3.     Vervolg

Afsluitend kijken we met elkaar wat de workshops hebben opgeleverd en blikken we vooruit: Hoe maken we Nijkerk duurzamer? Welke onderwerpen wilt u bij het volgende EnergieCafé?

U bent de 29e van harte welkom! Aanmelden is niet nodig, het EnergieCafé is gratis.

Vragen en suggesties kunt u sturen naar wijnijkerk@nijkerk.eu