Ma 14 nov: Samen verduurzamen met uw Vereniging van Eigenaren

Maandagavond de 14e november organiseert de gemeente Nijkerk ism de VNG een informatieavond voor VVe’s. Lagere energiekosten en tegelijk méér comfort. We reiken u een helpende hand om dit te bereiken.

Uw appartementencomplex verduurzamen?

Hoe doet u dat?

Lagere energiekosten en tegelijk méér comfort. En een helpende hand om dit te bereiken. Wilt u meer weten? Kom dan naar de informatieavond voor VvE’s over verduurzamen.

Wellicht heeft u als Vereniging van Eigenaren eerder nagedacht over verduurzaming. Door betere isolatie, zuiniger verlichting of bijvoorbeeld het zelf opwekken van energie (door het gebruik van zonnepanelen of een warmtepomp) dalen de energiekosten en neemt het comfort toe. Maar hoe doet u dat en waar begint u? Wat zijn de kosten en hoe krijgt u als VvE de financiering rond? Wie kan waarbij helpen? En hoe krijgt u iedereen mee?

Om u te helpen bij deze vragen, organiseren wij een informatieavond voor leden en bestuurders van VvE’s. Tijdens de avond vertellen een aantal deskundige sprekers hoe u tot een gedragen plan kan komen en welke subsidies, leningen en financieringsmogelijkheden er zijn voor VvE’s. Bovendien is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan mensen die bekwaam zijn op dit gebied.
•Datum: Maandag 14 november
•Tijd: 19.45 uur – 21.45 uur (inloop vanaf 19.30 uur)
•Locatie: De Schakel, Oranjelaan 10 in Nijkerk

Aanmelden is niet nodig.