Informatiemarkt Woonstek Doornsteeg 11 februari

Zaterdagmiddag tussen 14-17u bruist het Engelse Plein in Nijkerk van de energie. Tijdens de informatiemarkt Doornsteeg doet u inspiratie op over hoe u met uw omwoners uw huis, tuin en omliggende openbare ruimte kunt inrichten. Experts informeren u en beantwoorden al uw vragen.

Informatiemarkt Woonstek Doornsteeg 11 februari

Zaterdagmiddag 11 februari bruist het Engelse Plein in Nijkerk van de energie. Tijdens de informatiemarkt Doornsteeg doet u inspiratie op voor de duurzame inrichting van uw huis en tuin, kunt u proefrijden in een elektrische auto, hoort u alles over deelauto’s en kunt u meedenken over de inrichting van de openbare ruimte van Doornsteeg.

Locatie: Het Engelse Plein, Brasserie Kade 10, Westkadijk 10, Nijkerk

Datum en tijdstip: zaterdag 11 februari 2017: 14.00 – 17.00 uur

• Doe inspiratie op voor de duurzame inrichting van uw huis en tuin
  • Maak een proefrit in een elektrische auto
  • Ontdek de voordelen van een elektrische deelauto
  • Denk mee over de inrichting van de openbare ruimte in Doornsteeg
  • Hoor van Wethouder Wim van Veelen hoe u kunt bijdragen aan een energie neutrale wijk
  • Plaats uw eigen zonnepanelen op het dak van een Nijkerks bedrijfspand met behulp van Zon op Nijkerk
  • Hoor van Teun van het Energieloket Nijkerk wat u kunt doen om (nog meer) energie te besparen
  • Kom alles te weten over de plannen van waterschap Vallei en Veluwe voor een nieuw sanitatiesysteem in Doornsteeg

OPROEP: Wilt u zelf iets delen met de bezoekers dan zijn er informatietafels beschikbaar warop uw uw producten en informatie kunt tonen. Stuur uw contactgegevens naar WijNijkerk@Nijkerk.eu.

Kijk voor meer informatie op:

www.facebook.com/WoonstekDoornsteeg

www.woonstek-doornsteeg.nl