Informatieavond energiezuinig wonen in Nijkerkerveen

Op woensdag 6 februari is er een informatiebijeenkomst over energiezuinig wonen in basisschool Joh. Calvijn (voorheen van Rootselaarschool), Van Noortstraat 42, Nijkerkerveen. De avond begint om 19.30 uur en duurt ongeveer tot 21.30 uur. Tijdens deze avond wordt uitgelegd op welke manieren  het mogelijk is om energie te besparen. Dat is goed voor het milieu, voor uw wooncomfort én voor uw portemonnee!

Bij de informatieavond sluit de bouwcoalitie ACE (Alliantie Comfort en Energiebesparing) aan. Dit is een samenwerkingsverband van regionale bedrijven op het gebied van duurzaamheid. Zij hebben voor elke energiebesparende maatregel de technische expertise in huis. Tijdens deze avond kunt u ACE en het Energieloket vrijblijvend om (technisch) advies of een concrete aanbieding vragen.

Daarnaast staat het energieloket met haar caravan in Nijkerkerveen op woensdag 6 februari van 14 tot 17 uur en op zaterdag 9 februari van 10 tot 13 uur op de Van Noortstraat 29a, Nijkerkerveen (op de parkeerplaats voor de SPAR). Ook hier kunt u terecht met al uw vragen over energiebesparing in uw woning, zoals: ‘Hoeveel kan ik besparen op mijn energierekening?’ Of ‘Welke alternatieven zijn er voor aardgas?’ Loop dus gerust eens binnen bij het mobiele energieloket. U vindt er allerlei ‘gereedschappen’ die kunnen helpen!

U bent van harte welkom in de caravan en op de informatieavond!