Hoevelaken barst van de energie!

Hoevelaken barst van de energie! Je wil wel energie opwekken met zonnepanelen, MAAR – je dak is niet geschikt, – je bent huurder – je vindt panelen op je dak niet mooi – of je hebt geen zin/tijd om het allemaal uit te zoeken. Woon je in Hoevelaken? Lees snel dan verder en kom 12 april!

Informatieavond over opwekken van zonne-energie voor iedereen in Hoevelaken.

Zon op Nijkerk is ook zeer actief in Hoevelaken. Nog nagenietend van de onlangs ingebruikgenomen installatie met zonnepanelen in Nijkerk, is nu Hoevelaken aan de beurt. Woensdag 12 april organiseert Zon op Nijkerk daarom een informatieavond in de Stuw voor inwoners van Hoevelaken die start om 20.00 uur.

Uw zonnepanelen op het dak van een ander!

Energie opwekken via zonnepanelen is hot! Maar niet voor iedereen mogelijk. Soms is je dak niet geschikt, of je wilt liever geen panelen op je dak, of je huurt. Maar nú wordt het wel voor iedereen mogelijk, ook in Hoevelaken. Zon op Nijkerk is een burgerinitiatief. Wij zetten ons vrijwillig voor een betere wereld. Wij produceren zonne-energie voor inwoners op het dak van grote gebouwen. Niet commercieel: lokaal en duurzaam! Iedereen kan meedoen, al vanaf één paneel. Inmiddels ligt het dak van KuyerMetaal vol met 204 panelen voor inwoners van Nijkerk en twee basisscholen volgen snel.

Hoevelaken barst van de energie!

Goed nieuws voor Hoevelaken, nu Smink Hoevelaken Vastgoed belangeloos het dak van hun bedrijf aan de Stuwdam beschikbaar stelt voor de inwoners. Daar zijn we heel blij mee, want hier kunnen ruim 250 panelen geplaatst worden. Dit betekent dat de inwoners van Hoevelaken zich nu al kunnen melden als deelnemer om duurzame energie op te wekken via www.zonopnijkerk.nl

Informatieavond op woensdag 12 april

Nog niet meteen inschrijven, maar wel geïnteresseerd in uw mogelijkheden? Dan nodigen wij u graag uit voor de informatieavond in de Stuw. Daar leggen we uit hoe alles werkt en wat de kosten en opbrengsten zijn. Aan de hand van duidelijke rekenvoorbeelden schetsen we een reëel beeld. Laat je informeren, neem je vragen mee en kom langs op woensdag 12 april om 20.00 uur in de Stuw op de Brink in Hoevelaken. Inlezen kan alvast via onze website www.zonopnijkerk.nl. Wilt u op de hoogte blijven, like dan onze Facebook-pagina www.facebook.com/zon.nijkerk