Energieloket Nijkerk


 • Wat is het energieloket?

  Wil je meer weten over duurzaam (ver)bouwen, energie besparen of subsidies? Bel of mail het Energieloket Nijkerk. Het Energieloket Nijkerk wordt bemand door Henk Eilander. Hij beantwoordt je vragen en helpt je graag op weg. Hij is onafhankelijk, deskundig en praktisch. Bovendien kent Henk de lokale ondernemers, die kunnen helpen bij de uitvoering van maatregelen.

  Het Energieloket Nijkerk is een gratis service van de gemeente Nijkerk voor alle inwoners.

  Energieambassadeurs

  Wil je advies aan huis: maak dan een afspraak met het energieloket voor bezoek van een energie-ambassadeur! Vrijblijvend en gratis.

  Alle energieambassadeurs zijn vrijwilligers en hebben een stevige basiskennis op het gebied van isoleren, ventileren, energiezuinige installaties en duurzame energieopwekking. Daarnaast heeft een aantal van hun specifieke kennis van zonnepanelen, spouwmuurisolatie, inregelen van de CV, subsidies en financiering van duurzame maatregelen.

  Wie zijn onze energieambassadeurs?

  Niek van der Snoek

  Lieske Duim
  Paul Leguijt
  Ton Tukkers
 •           Gerjan Boer

   

 • Wil je een afspraak maken met een energieambassadeur? Neem dan contact op met Henk Eilander van het Energieloket Nijkerk.

  Professionele energieadviseurs

  Wil je dat er iemand langskomt voor een uitgebreider en professioneel advies? Maak dan een afspraak met één van de onafhankelijke professionele energieadviseurs uit de regio. Hun advies is niet gratis, maar kan je uiteindelijk wel veel geld besparen!

  Wie zijn onze adviseurs?


  Arie Kraan
  info@nijkerk2050.nlT. 06-53492945


  Professioneel advies van Susteen

  Dankzij een bijdrage van de gemeente Nijkerk, kun je nu voor slechts €80,- een maatwerkadvies op laten stellen door een professioneel energieadviseur van Susteen. Er is een beperkt aantal adviezen met subsidie beschikbaar dus wees er snel bij!

  Je krijgt een rapport op basis van een opname van je woning, jouw wensen en je persoonlijke situatie. In het rapport staan de maatregelen die het beste bij jouw situatie en wensen passen, inclusief de begrote kosten, de te realiseren energiebesparing en informatie over subsidies, financiering én mogelijkheden voor belastingteruggave.

  Desgewenst kan Susteen ook een aanbod doen, om (een deel van) de geadviseerde maatregelen uit het rapport te laten uitvoeren.

  Meer info over dit aanbod