Auto delen zonder gedoe

Af en toe een (tweede)auto nodig? Hebben jullie 2 auto’s maar gebruik je ze niet elke dag. Dan is deze shared wheels een oplossing! En heel makkelijk want: Met een app check je de beschikbaarheid van de auto, reserveer je de auto én open je de auto. meer info www.sharedwheels.nl

Voor mijn werk heb ik een eigen auto nodig. Maar ik gebruik hem maar 2-3 dagen per week. Eigenlijk willen we geen 2e auto. Want ga eens na, hoe vaak staat je auto stil…..Voor veel mensen geldt dat hun auto 80% van de tijd ongebruikt stil staat. Zonde! Zeker omdat er steeds meer parkeerruimte nodig is en er steeds meer groen en speelruimte voor kinderen verdwijnt.

De oplossing?

Auto’s delen!

Dan denken mensen direct aan: Hoe doe je dat met verzekeringen? Hoe zit het met de benzine kosten? En moet je moeilijk doen met sleuteloverdracht.

Alles geregeld met deze shared wheels. Met een app check je de beschikbaarheid van de auto, reserveer je de auto én open je de auto. De huur is inclusief verzekeringen en brandstof.

Ik gebruik hem nu een maand en het werkt als een trein! Daarom deel ik deze auto graag met anderen in Nijkerk. Intersse of nieuwsgierig? Check de website www.sharedwheels.nl