14 november: informatiebijeenkomst verduurzamen van uw huis in Hoevelaken

Informatiebijeenkomst verduurzamen van uw huis in Hoevelaken

Op woensdag 14 november vindt er van 19.45 tot 21 uur in de Stuw, Brink 10 in Hoevelaken een informatiebijeenkomst plaats over het verduurzamen van uw huis. De inloop is vanaf 19.30 uur.  Op welke manier kunt u energie én geld besparen en bovendien comfortabeler wonen?  U kunt vragen stellen en er wordt uitleg gegeven over diverse maatregelen die  mogelijk zijn om een duurzamer huis te realiseren. U bent van harte welkom!

Bij de informatieavond is zowel iemand van het Energieloket, als de bouwcoalitie ACE (Alliantie Comfort & Energiebesparing) ook aanwezig. Dit is een samenwerkingsverband van regionale bedrijven op het gebied van duurzaamheid. Zij hebben voor elke energiebesparende maatregel de technische expertise in huis. U kunt tijdens deze avond uw vragen stellen en vrijblijvend om (technisch) advies of een concrete aanbieding vragen.

Caravan van Energieloket in Hoevelaken

Het Energieloket staat bovendien met haar caravan op woensdag 14 november van 14 tot 17 uur op het plein De Brink in Hoevelaken tegenover de Italiaan. Op zaterdag 17 november van 10 tot 13 uur kunt u de caravan vinden op het plein bij de Wiekslag tegenover de Brink. U kunt bij het loket terecht met al uw vragen over energiebesparing in uw woning zoals: hoeveel kan ik besparen op mijn energierekening of welke alternatieven zijn er voor aardgas? Loop dus gerust eens binnen bij het mobiele Energieloket! U vindt er allerlei ‘gereedschappen’ die kunnen helpen.

Ongetwijfeld heeft u weleens nagedacht over hoe u in uw woning energie kunt besparen. De gemeente Nijkerk kan u daarbij helpen, met informatie en advies.