12 december informatieavond over energiebesparing

Een blijvend lagere energierekening? Een goede bijdrage leveren aan het milieu? En daarbij minder afhankelijk zijn van energieleveranciers? Wie wil dat niet?

Hiervoor organiseert de gemeente Nijkerk samen met het Energieloket op woensdag 12 december een informatiebijeenkomst over energiebesparing in uw woning van 19.30 tot 21.00 uur in basisschool Het Baken, Groenestraat 7. Bij deze actie sluit de bouwcoalitie ACE (Alliantie Comfort en Energiebesparing) aan. Dit is een samenwerkingsverband van regionale bedrijven op het gebied van duurzaamheid. Tijdens deze avond kunt u ACE en het Energieloket vrijblijvend om (technisch) advies of een concrete aanbieding vragen voor energiebesparende maatregelen in uw woning zoals isoleren, zonnepanelen plaatsen of een warmtepomp installeren. Zij hebben voor elke energiebesparende maatregel, de technische expertise in huis.

Ook is het mogelijk om het Energieloket in de caravan te bezoeken op woensdag 12 december a.s. van 14 tot 17 uur aan de Kolkstraat tegenover het gebouw “De Waegh” ter hoogte van huisnummer 4/5. Op vrijdag 14 december staat de caravan op de markt tegenover Restaurant Peacock’s, Kolkstraat 10. We zijn hier aanwezig van 12 tot 17 uur. U kunt bij dit mobiele Energieloket ook terecht met al uw vragen over energiebesparing in uw woning, zoals: hoeveel kan ik besparen op mijn energierekening of welke alternatieven zijn er voor aardgas? Loop dus gerust eens binnen bij het mobiele energieloket. U vindt er allerlei “gereedschappen” die kunnen helpen.