Wijkaanpak energiebesparing nu in Nijkerkerveen

Eind januari start de wijkaanpak energiebesparing in Nijkerkerveen. De gemeente Nijkerk wil eigenaren van woningen helpen om makkelijk energie te besparen . Hiervoor heeft de gemeente ACE (Alliantie Comfort & Energiebesparing) gevraagd om voor een aantal woonwijken in de gemeente een aantrekkelijk aanbod te doen. De komende weken in Nijkerkerveen!

Bent u huiseigenaar in Nijkerkerveen, van een  woning  met bouwjaar tussen 1950 en 1990? Dan ontvangt u tussen 21 en 25 januari een brief van de gemeente Nijkerk. Hierbij kunt u  aangeven of u  advies wilt ontvangen over bijvoorbeeld het nemen van isolatiemaatregelen voor uw woning of het plaatsen van zonnepanelen. ACE komt daarna bij u aan de deur om, als u dat wilt, de mogelijkheden en uw wensen  te bespreken.