Wijkaanpak Nijkerkerveen

De wijkaanpak Nijkerkerveen is begonnen! De komende weken komt bouwcoalitie ACE huis-aan-huis langs bij alle koopwoningen in Nijkerkerveen om te vragen of de bewoners een offerte wensen voor het isoleren van hun woning. Zij hebben hierover eind januari een brief ontvangen van de gemeente Nijkerk en de bouwcoalitie ACE.

De wijkaanpak startte met een informatie stand. Voor de Spar aan de Van Noortstraat stond van 11 tot 15 uur een caravan met een groot logo van WijNijkerk geparkeerd. Voor een ieder was het mogelijk om in deze caravan energieadvies in te winnen voor de eigen woning.Teun van Roekel van het Energieloket en Hans van Bezooijen van de bouwcoalitie ACE waren hierbij aanwezig.