Doe mee aan de woning-duurzaamheid enquête Nijkerk!

In de maanden oktober en november 2016 organiseert de gemeente Nijkerk de digitale woning-duurzaamheid enquête, over de thema’s energiebesparing, comfort en kwaliteit van de woning. Woningeigenaren in de gemeente Nijkerk worden van harte uitgenodigd om de enquête in te vullen. Huiseigenaren die de enquête voor 31 oktober invullen maken kans op een cadeaubon van 20 euro.

De gemeente wil met de woning-duurzaamheid enquête een helder beeld krijgen hoe het met het comfort, de energiezuinigheid, eigen energieopwekking, kwaliteit en levensloopbestendigheid van woningen in Nijkerk gesteld is en vooral ook weten: Waar lopen woningeigenaren tegenaan bij het energiezuinig maken van hun woning? Welke (verdere) plannen hebben zij om hun woning comfortabeler en energiezuiniger te maken? Welke ondersteuning van de gemeente kan daarbij helpen? Informatie uit de enquête wordt door de gemeente gebruikt voor het opzetten en verbeteren van (nieuwe) initiatieven voor verduurzaming van woningen in Nijkerk.

Wethouder Wim van Veelen: “Verduurzamen en verbeteren van woningen is een kans om energie en geld te besparen en het wooncomfort te verbeteren. Informatie uit de enquête helpt ons bij het ontwikkelen van initiatieven voor energiebesparing, wooncomfort en levensloopbestendigheid. We zijn ook op zoek naar woningeigenaren die mee willen doen aan een programma om hun woning energiezuinig te maken. Daarom hoop ik van harte dat vele woningeigenaren in onze gemeente meedoen aan de enquête”.

De enquête maakt deel uit van een initiatief van de gemeente waarbij onderzocht wordt of woningeigenaren in Nijkerk met specifieke vormen van financiering en ondersteuning geholpen kunnen worden bij het (verder) verduurzamen van hun woning.

Woningeigenaren die afgelopen jaren isolatiesubsidie bij de gemeente hebben aangevraagd hebben al eerder een persoonlijke uitnodiging ontvangen voor deelname aan een specifiek voor isolatiesubsidie-aanvragers bedoelde versie van de enquête en worden verzocht deze algemene versie van de woning-duurzaamheid enquête niet in te vullen.

Druk op het plaatje hieronder om naar de enquête te gaan.