Informatieavond tuinen en openbare ruimte Doornsteeg

Maandagavond 12 juni organiseren de gemeente Nijkerk en Groei & Bloei Nijkerk/Hoevelaken een informatieavond voor toekomstige bewoners van Doornsteeg. Het wordt een avond vol inspiratie, speeddates en advies over de inrichting van je tuin en de openbare ruimte van Doornsteeg.

Kom naar de informatieavond over tuinen en de openbare ruimte van Doornsteeg en…

• Stel je vragen over de inrichting van de openbare ruimte van Doornsteeg.
  • Meld je aan om mee te denken over de inrichting van de openbare ruimte van Doornsteeg
  • Leer alles over een groene inrichting van je tuin, tijdens een lezing van Eveline Beukema van Buitenkans Tuinen.
  • Kom speeddaten met lokale hoveniers en tuinontwerpers. Neem een plattegrond van je tuin mee!
  • Doe inspiratie op voor de inrichting van je tuin op de informatiemarkt.
  • Ontvang 50% korting op een regenton.

Wanneer: Maandag 12 juni, 19.45 – 22.00 u (inloop 19.30 u)
Voor wie: toekomstige bewoners van Doornsteeg
Waar: Groenhorst, Luxoolseweg 1, Nijkerk
Parkeren: Kom met de fiets, of parkeer uw auto bij Sportpark De Burcht, Luxoolseweg 32