Gezocht: deelnemers informatieavond tuinen en openbare ruimte Doornsteeg

De gemeente Nijkerk zoekt hoveniers, tuinontwerpers, kwekers en tuincentra die kosteloos deel willen nemen aan de Informatieavond over de inrichting van tuinen en de openbare ruimte van Doornsteeg. Hoveniers en tuinontwerpers kunnen tijdens de informatieavond speeddaten met huiseigenaren die een nieuwe tuin gaan aanleggen. Kwekers, tuincentra, hoveniers en tuinontwerpers kunnen bovendien deelnemen aan een informatiemarkt, om huiseigenaren te adviseren over de inrichting van hun tuinen.

De informatieavond heeft plaats op maandagavond 12 juni. De organisatie is in handen van de gemeente Nijkerk en Groei & Bloei Nijkerk/Hoevelaken. De ambitie is om van Doornsteeg een CO2-neutrale wijk te maken. De informatieavond is bedoeld om mensen te stimuleren om duurzame keuzes te maken bij de aanleg van hun tuin.

Partijen die willen speeddaten en/of deel willen nemen aan de informatiemarkt kunnen contact opnemen met Marianne Nevens via telefoonnummer 06 50 879 867 of e-mailadres m.nevens@nijkerk.eu